Nyheder
Der er kommet prisstigninger på alle vores ydelser grundet den nuværende økonimiske situation, i er meget velkomne til at ringe og få et tilbud. Derudover forekommer der stadig restordre på mange produkter og det forventer varer ved i en længere tidsperiode, da fragten rundt i verden endnu ikke er tilbage på normalt niveau. Vi prøver så vidt muligt at finde gode alternativer.

--o--


Der er kommet nye regler for EU pas til kæledyr, så vær derfor opmærksom på at der er en prisstigning på at få lavet pas samt at det tager ca 15-20 min at få udfyldt dokumentet. Samtidig er Rabies vaccine blevet ændret, så at hunden nu skal være minimum 12 uger før første vaccine. Det gælder stadig at hunde først må forlade landet 21 dage efter rabies vaccination.

--o--


Vi har mobilt digitalt røntgen anlæg og kan komme ud til dig og tage billeder af din hest i trygge omgivelser. Vi har også fået tvangsboks samt gode faciliteter ved Equicenter og kan derfor også tilbyde behandling der.


--o--


Vi forhandler Salvana hestefoder både mineralblandinger og fuldfoderblanding, ring og få en god snak, vi laver med glæde en individuel foderplan tilpasset din hests behov.
Derudover er vi begyndt at forhandle Linamix til heste der har svært ved at holde huld.