NyhederCOVID-19 restriktioner betyder at vi lukker for ikke akutte behandlinger fra mandag d. 21 december til og med søndag d. 3 januar 2021. Der er stadig mulighed for at afhente foder eller medicin, men ring venligst for at lave en aftale.


--o--


Der er kommet nye regler for EU pas til kæledyr, så vær derfor opmærksom på at der er en prisstigning på at få lavet pas samt at det tager ca 15-20 min at få udfyldt dokumentet. Samtidig er Rabies vaccine blevet ændret, så at hunden nu skal være minimum 12 uger før første vaccine. Det gælder stadig at hunde først må forlade landet 21 dage efter rabies vaccination.

--o--


Vi har fået nyt mobilt digitalt røntgen anlæg og kan nu komme ud til dig og tage billeder af din hest i trygge omgivelser. Vi har også fået tvangsboks samt gode faciliteter ved Equicenter og kan derfor også tilbyde behandling der.


--o--


Vi forhandler Salvana hestefoder både mineralblandinger og fuldfoderblanding, ring og få en god snak, vi laver med glæde en individuel foderplan tilpasset din hests behov.
Derudover er vi begyndt at forhandle Linamix til heste der har svært ved at holde huld.